Rezidenca nr2

Rezidenca nr2


Pershendetje! Ju lutem, ka ndokush informacion lidhur me konviktet te 21 dhjetori? Deshiroj te di sa eshte tarifa. Kam degjuar se eshte rinovuar dhe tarifa vjetore shkon 65 ne vit. A eshte e vertete? Ju lutem jepni pergjigje! Faleminderit

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr