Renditja ne Mjekesi


Me mesatare 9.95 kimia 9 9 10
fizika dhe bio 10 10 10
ang: 9.86 letersi 8.5 mat 9.6 fizike 9.55
a kam mjekesine ne faze te pare? po ne faze te dyte ? ne ca vendi mund te renditem ? a do jem brenda 280 personave me pike me tr larta?

Shtepia Shërbimet Lajmet