Renditja


Pershendetje .desha tju pyesja nese me vkm 9.38 a e kap dot stomatologjin ? Dhe si ndikon renditja qe kam ber tek hedhja e degeve sepse e kam ven ne vendin e 4

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr