Regjistrimi Jashte(nese ka mundesi sa me shpejt pergjigjet)

Regjistrimi Jashte(nese ka mundesi sa me shpejt pergjigjet)


Kur plotesova formularin per lendet me zgjedhje aty ishte aplikimi per jashte te cilin une e zgjodha.Nese dikush ka mundesi te me jape informacion se kur ,ku,dhe cfare duhet te bej,nese ka mundesi nje shpjegim ne detaje ,mesa kam degjusr zhvillohet ne janar por nuk jam e sigurt.Do te isha mirenjehose nese do te me orientonit.

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr