regjistrimi


Deget dalin ne 30 gusht por regjistrimet n date 2 shtator nese kemi afat 48 ore per pranimin e deges dhe regjistrimin ne universitet atehere dega qe del n 30 i bie t jete djegur deri ne 2 shtator apo e kam gabim?

Shtepia Shërbimet Lajmet