Raundi I


Pershendetje !
Nese mund te me thote dikush . Ne rast se del nje dege ne raundin I dhe nuk rregjistrohesh , a lejohet ta hedhesh dhe ne raundin II , nese lejohet a rregjistrohesh nese del ? Sepse disa me kane thene qe nuk rregjistrohesh dot ..
Kush ka informacion lutem te me sqaroje lidhur me kete ..
Faleminderit !

Shtepia Shërbimet Lajmet