RAUNDI I TRETE(JU LUTEM PERGJIGJUNI SHPEJTE DHE SAKTE)

RAUNDI I TRETE(JU LUTEM PERGJIGJUNI SHPEJTE DHE SAKTE)


Pershendetje, sapo jam crregjistruar per tu regjisrtuar raundin e trete,mund te me thote dikush nese duhet ta paguaj perseri ate faturen/20 mije lekeshin qe pagova ne raundin e pare.Lexova ne nje faqe qe nuk kam nevoje ta paguaj perseri por nuk jam e sigurt.

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr