QARTËSI RRETH AFATEVE DHE MUNDËSIVE PËR TË FITUAR MJEKSINË E PËRGJITHSHME


Pershendetje Gevio! Shpresoj te jesh duke ia kaluar mire! Se pari te pershendes per updatimet e portalit qe e kane permiresuar mjaft ate. Deshiroja te te pyesja disa gjera per te qartesuar veten pasi nuk jam fort i sigurt dhe do ta vleresoja shume nese mund te me japesh disa pergjigje e qartesime te informuara. • Me sa faza mbyllet zakonisht mjeksia, pra ne çfare date mund te parashikojme se do te kene perfunduar levizjet ne liste? Ndoshta diku nga data 7, 8 ose 9 Shtator? (E bej kete pyetje sepse kam fituar degen Inxhinieri Ndertimi ne 'METU University' ne Turqi dhe regjistrimi atje ka afat deri ne daten 10 Shtator. Sidoqofte, ne rast se fitoj mjeksine ketu do te zgjedh mjeksine dhe nuk jam i sigurt nese me pershtaten datat) • Mund te me japesh nje parashikim te informuar mbi probabilitetin qe te fitoj mjeksine e pergjithshme?? ◇~Ne vit te pare: Matematiken dhe Kimine i kisha 9, te tjerat 10, pra mesatarja e vitit te pare 9.8 ~Ne vit te dyte dhe te trete i kisha te gjitha notat 10. Pra, mesatarja e 3 viteve eshte 9.94 ◇ Provimet sipas radhes i mora 9.79, 9.12, 9.8 dhe 9.37 pra mesatarja M.Sh i bie 9.52 ◇ Mesataren VKM e kam 9.73. Sa eshte probabiliteti qe ta fitoj Mjeksine dhe ne çfare date mund te pres te dali ne rast se kam mundesi ta fitoj? Faleminderit ne avance!
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr