Qaravitje ???


Fakti qe dikush ka dal jo mire ne provime nuk i ben ata te paafte..... askush ska te drejte ti quaj te paafte
Sepse ka nxenes shum te afte por qe kane studiuar ne shkolla te mbaruara fshati...ku mesuesit sia kane haberin nga librat dhe mesimet ...dhe kujtohen nje jave para provimit qe te pergatisin nxenesit
Se keta nxenesit e paafte qe quani ju mund te kene nisur nje provim ne oren 10.40 dhe ta kem mbaruar ne 12.30

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr