Pyetje


Nese regjistrohesh per mami a ekziston mundesia qe masterin ta vazhdoj per infermiwri te pergjithshme behet fjale per tek te gjitha universitetet publike ne Shqiperi?Ju lutem pres nje pergjigje sepse gabova ne perzgjedhjen e degeve ne raundin e pare dhe do me duhet te djeg vitin