Pyetje

Pyetje


Pershendetje. Cfare dege te mjekesis mund te kap me mesatare VKM 8.65. Bioligjia 10, Fizika 9, Kimia 10, dhe biologjia ne provim me zgjedhje 8.87.Faleminderit paraprakisht.

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr