Provimi ne vjesht


Pershendetje,
Ne vjesht a jan pyetjet njesoj me kete testin qe u be apo do ndryshohet ?
Dhe provimi ne vjesht ku do behet ? Tk gjimnazi qe kam bere un shkollen psh ?
Faleminderit.