provimi i biologjise


desha te di mendimin tuaj ... kur te japin provimin ngelsit ne provimin me zgjedhje (biologji )ne shtator a thua pytjet do jen ne baze te provimit qe u dha me 24 qershor dua te them ato pytje pak shum do vendosin dhe ne provimin per vjesht?

Shtepia Shërbimet Lajmet