Provimet e vjeshtes


Pershendetje mund te me thot dikush do ndryshojne provimet e vjeshtes apo do jene ata qe ishin ? Dhe a me ndihmon dot dikush me tezen e fizikes ju lutem?

Shtepia Shërbimet Lajmet