Provim


Pershendetje .Kam mbaruar shollen e mesme para tre vitesh dhe dua te filloj stuudimet kete vit.Ka mesatare vkm 9.29 dhe ne provime kam marr keto nota anglisht 9.3 letersi 8.93 matematik 9.5 dhe provime me zgjedhje kam dhene dy biologji e avancuar me note 9.3 dhe matematik e avancuar me note 9.3 .A e kap financen ne tirane? Po infermierine ne tirane?