Procedura e aplikimit


Miredita!! Dojs te kerkoja nje informacion te rendesishem ne lidhje me proceduren e aplikimit per universitet, pasi nuk po mundem te gjej nje inf te sakte. A mund te me thote dikush proceduren, pasi merret diploma e gjimnazit, vertetimi i notave, lista e notave, kryhet pagesa ne banke , cohet ne shkolle, me pas cduhet te behet? A shkohet te drejtoria arsimore? Dhe nqs duhet nje aplikim per jashte, cfare procedure ndiqet?