Pershtypjet tuaja per universitetin deri me tani

Pershtypjet tuaja per universitetin deri me tani


Pershendetje miq, Meqe kane mbetur edhe shume pak dite deri sa te merrni pushimet e dimrit, desha t'ju pyesja se si ia keni kaluar deri me tani? cfare veshtiresish keni hasur dhe cfare po ju mundon? Si ju duket perditshmeria juaj tani qe jeni studente? eshte shume ndryshe nga cfare ka qene kur ishit ne gjimnaz?
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr