Pershendetje dua te me pergjigjet nje nxenese tek zoja e keshillit te mire( TE ME PERGJIGJEN SA ME SHPEJT)!!!!!


Pershendetje kisha nje pyetje per sa i perket regjistrimit ne zoja e keshillit te mire. Motra ime ka vendosur te regjistrohet tek zoja e keshillit te mire ne farmaci per vitin e pare dhe ne kishim deshire qe vitin e dyte te transferoheshim ne mjekesi. Mesa kam degjuar, nese gjate vitit te pare merr dy lende te mjekesise ne fund te atij viti ben provim dhe transferohesh ne mjeksi ne vit te dyte po tek zoja. JU LUTEM, PO QE DIKUSH QE DI TE ME INFORMOJE TE ME SHKRUAJ SA ME SHPEJT. FALEMINDERIT.

Shtepia Shërbimet Lajmet