Perse notat e mia te matures nuk gjenden ?

Perse notat e mia te matures nuk gjenden ?


Pasi bej hyrje ne aplikacion dhe kerkoj per notat e mia me del ne sfond nje tabel e cila thot qe notat e mia nuk gjenden

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr