PERLLOGARITJA E PIKEVE (me ndihmoni)


a mund te me tregoj dikush formulen e perllogaritjes sepikeve per drejtesi,finance dhe ekonomi???

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr