Pergjigje e sakte, ju lutem!!!!


Cfare do te thote (per mjekesine e pergj) : Kuota ne kete raund-59 dhe kuota te lira ne fazen e ardhshme 11??????? Me duhet nje inf i sakte.

Shtepia Shërbimet Lajmet