Notat


Pershendetje
Nese n fizik psh. Kam gjat vitit noten me goje 10, noten me shkrim 9 dhe noten te portofolit 10
Dhe n fund mdel fizika 10, tek llogaritja e pikeve per universitet a do meret nota e fizikes 10,00 apo 9,dicka??