Ndryshim per ata qe duan te studiojne mjekesi


Pse nuk vihet ndonje vendim more qe deget e mjekesis ti fitojne ata qe kane pike te larta dhe jo ata me 19000 pik poshte ??

Apo per te plotesuar numrin nuk dine me ca nxenesish marrin .

Shtepia Shërbimet Lajmet