Mund te me shpjegoje kush????


Ndryshojne ngjyrat ne portal nga çasti ne çast apo sipas fazave te caktuara??
Kur shihet ndryshimi i ngjyrave dhe nje pyeti me pare se ndryshojne kur behet update a mund te shpjegoje kush si behet dicka e tille. Ju lutem me shpjegoni pasi kam nevoje per nje ide. Ju studentet me pervoje ju lutem nje pergjigje!!!!

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr