Msim onlaine apo be auditor

Msim onlaine apo be auditor


Sapo doli nje njoftim nga ministria e shendetesise qe mesimi do zhvillohet I gjithi onlaine .Per te gjitha vitet eshte ky njoftim dhe a eshte e sigurt se ska msim ne auditore

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr