Mjeksiaaa


Kur po e zgjidhja me doli vetem "MJEKESI" dhe jo "MJEKESI E PERGJITHSHME". Njelloj jane dhe per ju?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr