Mjeksia eshte KOT


Mjeksia eshte nje dege shume kot dhe overrated. Nuk e kuptoj pse behet nje diskutim i madh per kete ketu ne portal. Eshte totalisht dege per te deshtuarit prandaj nuk shoh arsye pse shume veta merziten qe nuk e fituan. Ne nje liste me 50 deget me te mira, mjeksia nuk do te ishte me shume se vendi i 30 prandaj zbrisni me kembe ne toke. Tung

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr