Mjeksia


Pershendetje Kam mesataren e tre viteve 9,86 dhe notat e lendeve kimi biologji fizik per tre vite eshte 10. ne provimet e matures ka marr 9 7 9 10 provim me zgjedhje biologji a mund ta kap mjekisine edhe nqs kam marr keto nota ne msh

Shtepia Shërbimet Lajmet