MJEKSIA-30 GUSHT


Pershendetje! Doja t'iu pyesja per nje paqartesi rreth dates kur dalin fituesit e mjeksise. A do e marrim vesh ne 30 gusht nese kemi fituar apo jo? Pra del lista e plote ne 30 apo me vone? Nese del me vone ekzaktesisht ne çfare date pritet? Ju faleminderit dhe suksese

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr