Mjeksia


C kemi grupi sa me shum pergjigje ju lutem me mesatare shkolle 9.89 dhe mesatare provismesh 9.33 vkm 9.63 ang 9.93 gjuh 9.62
mat 9.55 dhe bio.9.37 e kap dot mjeksine ????????

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr