Mjeksia


Na falni se u beme te bezdisshem por a mund ta kap mjeksine ne shqiperi me vkm 9.63 mesatare te shkolles 9.89 notat e provimeve ang 9.93 mat9.55 gjuh 8.62 dhe bio 9.37
Notat e kimise 9 10 10 biologjise 10 10 10 fizike 10 10 10