Mjeksia


Pershendetje ,ndoshta eshte bere paksa e bezdisshme kjo pjesa e pyetjeve ,por besoj se secili eshte ne ankth dhe ka nevoje per ni drite shprese ose ngushellim.Une kam mesataren e gjimnazit 10 rrjedhimisht grup lendet bio kimi fizike per te tre vitet, ndersa VKM 9.74.
A mendoni se e kap mjeksine ...

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr