Mjeksia


Me mesatare te 3 viteve 9,976 dhe me vkm 9,62
Notat e prv
Ang 9,79
Let 8,12
Mat 9,55
Bio 9,6
A mendoni qe do e fitoj mjeksin dhe ne cilen faz?
Plz sa me sh mendime

Shtepia Shërbimet Lajmet