mjeksi


vkm e fundit vjet per mjeksine ka qene 9.69 mendoni se un mund ta kap sivjet me vkm 9.63 ?? notat e provimeve ang 9.93 mat 9.55 let 8.62 bio 9.37 dhe mesatarja e shkolles 9.89

notat
kimi 9 10 10
fizike 10 10 10
bio 10 10 10

Shtepia Shërbimet Lajmet