Mjeksi


Se kuptoj pse vazhdoni te debatoni per vkm
Nxenesit do radhiten sipas pikeve dhe jo sipas vkm ...sigurisht qe kjo e fundit ka nje rol te rendesishem
(Qe te mos kete fjale te tipit " ti se fiton ca ke qe flet " po them qe tani se jam 100% e bindur qe se kap )

Shtepia Shërbimet Lajmet