Mjekesiaaaaaaa !!!!'


Pershendetje, me mes 9.95
kimi 9 9 10 fizike dhe bio 10 10 10
Angl;9.86 Letersi:8.5 Mat:9.6 Fizike:9.55
a e kap dot mjekesine ne raund te pare? Po brenda 290 personave me pike me te larta ne renditje a mund te jem? Flm

Shtepia Shërbimet Lajmet