Mjekesia


A jeni te merzitur ju qe se fituat ??
Mund te kete nga ata (perfshir veten ) qe punuan 12 vjet dhe merrrnin gjithmon 10-ta dhe qe penalizohen nga provimet ne fund (per arsye shendetesore si une ) .A nuk esht nje gje e shpifur kjo ?? Mund te kete nga ata qe e fituan dhe se kane merituar ,dhe nga ata qe e humben dhe e meritonin.

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr