Mjekesia


Me mesatare te 3 viteve 10.00 dhe mesatare te provimeve 9.04 (Lende me zgjedhje biologji 9.55),pra VKM 9.52 a mendoni se e fitoj Mjekesine ne fazat e para te raundit te pare?

Shtepia Shërbimet Lajmet