mjekesia


https://youtu.be/DfNGp5BWLQI?fbclid=IwAR3bHx8ztQ5Lujb5431pGGQnczdTrthUUY2nPUebMcqpJa_smL6rVw9dvoM
Rreferuar lajmit te mesiperm rrezultatet e thena jane vetetm te provimeve apo si mesatare VKM.Une personalisht kam VKM 9.74 dhe do doja te dinja nese e kap dot mjeksine qe te raund te pare,Faleminderit

Shtepia Shërbimet Lajmet