Mjekesia


A duhet te konkuroj per mjekesi me mesatare te tre viteve 9.94, nota te provimeve ang 9.14 ,letersi 7.5, mat 9.37 ,bio 9 si dhe nota te kimi bio dhe fizik tre vite 10 ,aapo esht e kot te konkuroj per mjekesi ????
Sa me shum pergjigje ju lutem

Shtepia Shërbimet Lajmet