Mjekesia


Pershendetje,
jam nje nxenese ekselente dhe e kam 99% qe do e kap mjekesine. Mirepo edhe nese e fitoj do e le per shkak te viteve te zgjatura te shkollimit dhe do te zgjedh infermierine.Si mendoni eshte nje vendim i mire?

Shtepia Shërbimet Lajmet