mjekesi


Si ka mundesi qe nje nxenes me nota provimesh 9.9,9.8,9.55 dhe 9.86 pra 4 dhejta te rrumbullakosura ka dale i 900 ne radhitjen e mjekesise se pergjithshme?

Shtepia Shërbimet Lajmet