Mjekesi


Pershendetje grupi! Jepni sa me shume mendime Doja t pyesja me ms shkolle 10.00 Msh 9.11( 9.85 lenda me zgjedhje) dhemes me Vkm 9.55 a ka shancw t kapet mjekesia? Dhe sa jane mundesite per te?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr