Max. dhe minimumi i pikeve?


Cili eshte max. dhe minimumi i pikeve per deget teknike laboratori dhe teknike imazherie ne universitetin e mjekesise?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr