Maturante


Ku jeni ore maturant, qe s'pergjigjet askush te asnje pyetje???!!
Kur ju beni nje pyetje asnjeher nuk harroni te shkr "ju lutem sa me sh mendime" dhe tani qe te tj kan nevoje per 1 ose 2 mendime me shume asnje nuk pergjigjet...
Normale qe asnjeri/a nga ne nuk eshte I/e sigurte per pergjigjen e cdo pyetje ama nuk mendoj se na kushton asgje qe te kthejm 1 pergjigje sipas mendimit tone tek pyetja e te tj.