Marredhenie Nderkombetare & Diplomaci


A mund te me shpjegoje dikush degen Marredhenie nderkombetare dhe diplomaci ju lutem, pasi nuk e kuptoj mire? P.sh ku mund te punosh nqs. mbaron kete dege? A ia vlen te studiosh per kete dege apo jo? Faleminderit :)