Llogaritje e pikeve per Universitetin e Politeknikut

Llogaritje e pikeve per Universitetin e Politeknikut


Sipas formules per te llogaritur pike per deget e Politeknikut ne mesataren e Fizikes dhe te Kimise perfshihet nota e provimit me zgjedhje. Cfare ndodh nese nuk ke dhene provim me zgjedhje asnje prej te dyve?

Mblidhen 4 nota(te 3 viteve dhe konsiderohet 0 nota e provimit) dhe pjesetohen me 4?
Mblidhen 4 nota(te 3 viteve dhe ajo e provimit tjeter qe mund te kesh bere) dhe pjesetohen me 4?
Mblidhen 3 nota(te 3 viteve pa perfshire provimin nese nuk e ke bere per fizike apo kimi) dhe pjesetohen me 3?

Kete vit u be vetem nje provim me zgjedhje si mund te perfshishe ne secilen mesatare nje provim me zgjedhje edhe per Fizike edhe per Kimi?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr