Llogaritja e pikeve


Pershendetje
Me poshte do shenoj notat e mia dhe ju lutem nese mundeni do mi llogarsni se sa pik kam gjithsej sipas formules se universitetit te mjeksis?
Ather provimi I pare: 9,78
Provimi I dyte: 8,14
Provimi I trete: 9,55
Provimi me zgjedhje(biologji): 9,6
Gjate 3 viteve gjimnaz kam vetem nje 9 ne fiziken e vitit te par
Lender qe kam zgjedhur te beja gjat vitit te 3 jan: kimi, biologji,matematik dhe fizik(te cilat I kam 10)
Ju lutem me nevoitet te 2 mesataret fiksee