LEXO PARA SE TE POSTOSH!


Pershendetje te gjitheve,

Duke qene se komuniteti yne ka qene shume aktiv gjate koheve te fundit, do t'ju lutesha shume qe tek titulli i postimeve tuaja te shpjegonit me pak fjale se cfare po postoni dhe jo thjesht fjale.

Nese po pyesni a e kapni dot financen ne vendin e 500 per shembull, shkruajeni titullin ne kete menyre: "A mund ta kap financen ne kete renditje", dhe jo ne kete menyre: " Financa".

Ju lutem respektojini keto rregulla.

Faleminderit.