Lendet me zgjedhje 2020(ju lutem te me shkruaje sa me shpejt te mundeni!!!!)


Pershendetje. Nje shoqja ime e cila eshte ne vit te trete kete vit dhe eshte duke vendosur lendet me zgjedhje asaj i kane rekomanduar biologji, fizik, dhe informatik si tre lende baze pastaj psikologji per plotesim oresh. Asaj i pelqen arkitektura por do edhe deget e mjekesise si stomatologji. A eshte ky nje kombinim i duhur per pelqimet e saj. A mund ti kape.

Shtepia Shërbimet Lajmet